32
WERA Adventskalender 2024 i gruppen Handverktyg / Presentartiklar/Tool gadgets hos AD Butik Örebro / Wallin & Stackefält (12905136609001)
WERA Adventskalender 2024

WERA Adventskalender 2024

999kr / 679kr
Mer information
Artnr: 12905136609001
 
Lägg i kundvagnen
  • Produktinformation
  • Wera Adventskalender 2024 - med flera unika nyheter, endast tillgängliga i denna kalender!
    OBS! Denna artikel finns i lager i begränsad upplaga och har EJ någon returrätt

    Innehåll se PDF


    Jultomten uppskattar också att resa med lätt packning.
    Innehållet i Wera Adventskalender 2024 är precis vad han behöver.

    Flera världsnyheter döljer sig bakom luckorna, och de ger enastående fördelar.
    8 bits med 25 mm längd, 5 bits med 50 mm längd, 3 hylsor med 1/4"-fattning, 1 universal-bitshållare och - nyhet! - ett spärrhuvud

    Zyklop Mini för bits (och med adapter även för hylsor. Värt att nämna är det särskilt robusta BiTorsion-utförandet hos bitsen.
    Denna verktygsuppsättning, i kombination med bitshållaren med Kraftform-grepp, gör det möjligt att hantera många olika skruvar och muttrar. Tack vare Zyklop Mini, även med en tätstegad spärrmekanism som ger en returvinkel på bara 6°. Självklart med omkoppling mellan höger- och vänsteråtdragning. Du kan välja om du vill arbeta med ett spärrhandtag eller en skruvmejsel.
    Sortimentet sitter i ett hölje som starkt påminner om den populära och praktiska Tool-Check ... men som sparar mycket, mycket mera
    plats. De som gillar att krydda sin mat - hemma och på resa - kommer att uppskatta salt- och pepparströarna med klassisk Wera-design. Ett måste för alla entusiaster, bara tillgängligt i adventskalendern. Naturligtvis ingår också en flasköppnare, i kompakt Zyklop Mini-format och därmed en trivsam Wera-souvenir. De tre nya vardagsredskapen ligger i ett etui för sig, för att vara lätt att ta med utan att krydda byxfickorna i onödan.